Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

In de cursus zal je in het begin voornamelijk veel met “self-healing” bezig zijn. Dit doen we door eigen ruimte te houden in de groep waardoor je in een lichte meditatie raakt en aan de hand van bepaalde technieken je dan meer inzicht krijgt in je eigen wezen of ziel. Zo leer je dit contact te leggen, en leer je technieken zodat je je eigen heelheid leert te gebruiken voor je spirituele groei.

We zullen dieper ingaan op Chakra’s; dit zijn energie punten in je lichaam die je bewust leert te hanteren. Met veel humor een speelsheid zullen we onszelf en de ander aangaan. Zo leren we plaatjes blazen’ dus denkbeelden of ideeën die in het hier en nu niet meer kloppen, door die los te laten en dan zo je oude afgewerkte energie en ideeën kan loslaten en op kan vullen met nieuwe energie.

We gaan in de cursus meer doen met ons gevoel en in de cursus ligt het accent op de zijnsenergie en gevoelsleven en leer je een prettigere balans tussen ratio- en gevoel. Na de zelf healing zijn er ook mogelijkheden om onder elkaar te healen onder begeleiding.

Wilt u meer weten over de cursus en cursus data neem dan contact met mij op via de contact pagina. De cursus wordt gegeven bij voldoende aanmeldingen.