Reading: is het lezen van je wezen en het lezen van je Aura

In een Reading lees ik de energie in de onderbewuste lagen van je systeem. Door het opnoemen van je naam kan ik contact maken met je wezen of hogere zelf en ik vertel dan vervolgens wat je wezen aan mij toont. Zo krijg ik meer inzicht in jouw leerproces en je spirituele groei.

Door de verbinding met jouw wezen en het opperwezen krijg ik door welke energieën er uitgewisseld moeten worden zodat je weer opgevuld word met je eigen originele energie in het hier en nu. Het helpt je de blokkades te verwerken en los te laten , door het een plek te geven in je eigen levensverhaal en de karmische leerstukken eruit te halen.

In een Reading komt naar voren wie je bent en wat je diep in je hart hier zou willen doen en waar je lichaam voor geboren is. Met de informatie die je uit de reading krijgt zal veel op zijn plek vallen en zal je zien dat er een last van je schouders af is. Zodat je weer helder en lichter in je creatieve levensenergie komt te zitten. Zodat je vanuit heelheid weer jezelf kan zijn.